Eat homegrown food all year round and save money on your weekly shop by following a simple plan for self-sufficiency. Huw Richards and Sam Cooper have spent the past two years planning and trialling their very own self-sufficiency garden in a 10x12.5m plot and now they've worked out the perfect formula. Grow six portions of nutritious veg a day per person following their month-by-month growing plan, which is realistic and flexible with cost, space, and time in mind. - Learn about Huw's self-sufficiency ethos, goals and approaches- Create your garden and learn how to build all the growing spaces you will need, such as hot beds and polytunnels- Follow month-by-month planting plans with guidance on key tasks throughout the year- Discover useful kitchen tips meal prep, storage, and preserving ideas along with base recipes so you can make the most of your cropsFollow Huw and Sam's tried-and-tested methods and save money while enjoying homegrown food all year.
Über den Autor Huw Richards
Huw Richards baut seit mehr als 17 Jahren organische, nachhaltige Lebensmittel im Garten an und hat kürzlich die "Abundance Academy" ins Leben gerufen, die Online-Kurse zur Verbesserung der Gartenproduktivität anbietet. Er ist aktiv in den sozialen Medien: Der YouTube-Kanal von Huw hat über 500.000 Abonnenten - die beliebtesten Videos haben mehr als 3 Millionen Aufrufe. Seine Facebook-Seite hat mehr als 85.000 Likes und bei Instagram hat er 53.000 Follower. Huw hat bei DK bereits zwei Bücher veröffentlicht: "Hochbeet" und "Frische Ernte zum kleinen Preis".